familien miller

kanelmø

Forrige søndag havde jeg fødselsdag. Det var storartet. Jeg er typen, der anser fødselsdage for personlige helligdage. I en alder af 25 holder jeg stadig “børnefødselsdag”, hvor jeg bager boller og laver kager i lange baner. Jeg elsker fødselsdage, de er gode anledninger til at samle dem man har kær og hygge sig med søde sager. Fordi min fødselsdag ligger i starten af august, hvor man sædvanligvis har ferie har jeg kun én gang været på arbejde på min fødselsdag. Derudover har jeg altid haft fri og jeg har altid været hjemme hos mine forældre og sove. Om morgenen er jeg blevet vækket af familien med sang og hundene har haft flag i munden. Total idyl! Men i år var det hele anderledes.. Jeg er åbenbart blevet voksen (mener nogen)..

 photo ba7282f8-d1b0-4bab-9c5e-a81436c5e1ec_zps515e2d08.jpg

Mine forældre var nødsaget til at afholde deres ferie på min fødselsdag i år. Derfor har jeg for første gang sovet hjemme i vores lejlighed på min fødselsdag. Det var absolut ikke med min gode vilje, men det gik ganske fint. Jeg blev vækket af min søde kæreste, der i hånden holdt iPad’en, hvor min søster og svoger sang fødselsdagssang for mig. Han serverede jordbær på sengen for mig  og jeg fik en fin gave. Dagen var allerede planlagt i løse træk, da vi havde en aftale med min søster og svoger om at lege turister i KBH. Inden vi drog mod byen fik jeg lov til at åbne gaver (herre mange, herre gode) og jeg face-timede med mine forældre i Frankrig. De sang også fødselsdagssang for mig og viste mig deres misundelsesværdige feriedestination.

 photo fdbc0946-3baa-4255-81f8-45a84d4a17f3_zps21d3b9bf.jpg

Min søster havde også medbragt en gave hvorpå der stod “hilsen fra himlen”. Indeni æsken var der et kanelbrød. Når man bliver 25 og er ugift skal man åbenbart have noget kanel, men det havde også en anden betydning. Min bedstefar, der gik bort sidste år bagte mit favorit brød (kanelbrød, som nok mere er en kage) til mig på særlige dage. Da jeg åbnede æsken med kanelbrødet blev mine øjne en smule våde og mit hjerte varmt af min søsters søde betænksomhed.

 photo ea9ae6e1-363c-402d-a4d4-7861957d46ea_zpsb56d5eb4.jpg

Efter udpakning af de lækre gaver hoppede vi på cyklerne og drog mod Toldboden, hvor vi fik en super lækker brunchbuffet i solen. Brunchen koster 225,- pr. person og er inklusiv drikkevarer – det kan anbefales. Vi cyklede videre til den lille havfrue, tog på kanalrundfart og da aftenen faldt på rundede vi Dalle Valle i indre by, hvor maden var til halv pris (mine favorit dage på Dalle V)! Jeg fik mig en ordentlig beskidt burger (fordi jeg er voksen og selv bestemmer) og i radioen spillede mit barndomscrush aka Thomas Helmig. Det var den perfekte fødselsdagsaften! Efter maden gik vi op i Rundetårn og nød udsigten over byens mange tage inden cyklerne igen vendte mod Brønshøj.

 photo 137b8bf1-d05b-4df6-88d8-c75661185be1_zpsaf00a37f.jpg

Alderen havde åbenbart trykket inden vi drog af sted om morgenen, jeg havde i hvert fald glemt at få min telefon med mig. Så hjemme lå den med en masse fine hilsner og ventede på mig. Bl.a. havde mine forældre lavet en sjov video på Instagram, hvor min far stod forskellige steder, bl.a. på en balkon, i en pool og bag et gardin og flagede og sagde tillykke. Mega sjov feature med de IG videoer. Jeg elskede den hilsen!

Selvom min fødselsdag ikke blev som den plejer, blev den rigtig rigtig god. Jeg fik de sødeste hilsner, nød dagen med (nogen af) dem jeg holder af  og fik slappet af i vores dejlige storby. Det var slet ikke så tosset at blive 25.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

5 kommentarer

 • Natasjas mor

  Super flot, personligt indlæg 🙂
  Ja, jeg må jo hellere indrømme at jeg er den mor der har frataget Natasja den ” normale ” fødselsdag, undskyld skat. Jeg er derfor rigtig glad for at læse dit indlæg, der så flot beskriver den fantastiske dag du trods al fik med Søs, svoger og din søde kæreste Mark. Jeg ved jo at det ikke var sådan du ønskede at blive et kvart århunderede, men tilgengæld blev du fejret i både Le Broc og Kbh af dine kære 🙂 Håber at dagen vil indgå som en uforglemmelig fødselsdag på det positive, trods alt 🙂 Elsker dig af hele mit hjerte ❤ mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gode billeder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh det lyder til at det var en fantastisk dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som den bedste fødselsdag. Nogen gange ville jeg altså ønske jeg ikke var et vinterbarn, tror bare det er sjovere at have fødselsdag om sommeren 🙂

  Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort (forsinket) tillykke med den halvrunde dag, det lyder som en rigtig dejlig dag på trods af at tingene var noget anderledes end de plejer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

familien miller