newin

gaveregn

 photo fdbc0946-3baa-4255-81f8-45a84d4a17f3_zps21d3b9bf.jpg

Som I ved er jeg netop blevet et år ældre og er nu oppe på et kvart århundrede. Og hvad får man så i gave når man fylder 25? Det tænker I nok. Og det vil jeg meget gerne opklare én gang for alle. Nogle siger, at det bliver sværere og sværere at finde på gaver jo ældre fødselaren bliver, men jeg har fået masser af lækkerier trods mit kvarte århundrede. Her kommer den hemmelige liste over gaver til en kanelmø:

 • Likvider (vidst nok en form for tiltrængt pension)
 • En stor stegepande (kan bruges til både pandekager og bøffer – hvis mit gebis kan tykke sig igennem sidstnævnte)
 • Udstyr til cyklen (en blødere sadel og en rummelig kurv så jeg kan slæbe tilbud og konserves hjem i ét væk)
 • En hue (gamle mennesker har tendens til at fryse)
 • Træningstights (gamle mennesker er pænere i tights end i shorts)
 • Mascara (der er intet som lidt pynt på det gamle ansigt, det fjerner fokus fra rynkerne)
 • En kjole i friske farver (ældre damer er mere til kjoler end jeans)
 • Potteplanter (har man ikke andet at tage sig til kan man altid tale med sine potteplanter og pleje dem)
 • Tupperware (man laver en del mad når man bliver ældre, og så skal der altså kvalitetsgrej til)

Vildt gode gaver, som jeg er sindsygt glad for! Jeg har fået langt mere end jeg har fortjent. Det er så overvældende. Kom i øvrigt til at bytte nogle af likviderne til én lille ting nede i Berlin.. En ting som jeg også er svært glad for. Teasede lidt for det på Instagram og vil vise hvad det er senere..

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

 • Hahaha, jeg fylder 30(!) næste gang, så hvis du er gammel, har jeg nærmest det ene ben i graven 😉 Men hvis jeg i det mindste får så lækre gaver dør jeg i det mindste glad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, det er nok ikke så galt som det lyder 😀 Håber du får en dejlig fødselsdag til den tid og masser af lækre gaver og kager 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, der fik du mig lige til at føle mig ret gammel 😉 Lækre gaver btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

newin