hulubulu

familien miller

Som lovet kommer her en lille filmanmeldelse. Min sommerferie i år varede fra torsdag til søndag i sidste uge. Allerede onsdag aften tog jeg hul på feriestemningen.. Jeg havde vundet fire billetter til “Familien Miller – langt over grænsen”, så jeg tog kæresten, søster og svoger med i biffen sammen med nogle store poser bland-selv-slik. Umiddelbart er det ikke en film jeg normalt ville have set i biffen. Jeg knuselsker komedier, forstå mig ret, men jeg ser dem bare sjældent i biffen. Føler på en eller anden måde mere det er “sofa-film”. Men nu hvor jeg havde vundet billetterne tog vi altså i biffen. Og det var jeg glad for!

Jeg havde egentlig troet, at filmen ville være lidt for plat.. Men den var skide god! Vi grinede flere gange og stemningen var i top, da vi forlod biffen. Det var den perfekte start på en god (men kort) ferie. Man skal ikke forvente sig nogen dyb historie, men filmen har rigeligt med sjove stunder og er man til komedier som jeg, kan jeg varmt anbefale “Familien Miller – langt over grænsen”.

Og hvem drømmer ikke om at være Jennifer?? Selv som stripper/trailer mom er hun pæn!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hulubulu