hvordan får man sommerferiefølelsen?

weekendvakuum

 photo 07f27685-8b74-4875-b73f-c177ccdf2c91_zps396a9220.jpg

Sorry! Jeg lavede en Houdini.. Forsvandt endnu engang sporløst fra bloggens overflade så snart fredagens indlæg var postet. Det var ikke med vilje. Jeg hyggede mig bare sådan. Fredag strøg jeg direkte hjem fra job, svingede et par pæne klude over hovedet. Dernæst stod den på dimissionsfest på CBS, hvor jeg fik mit diplom for min HD. Endnu en gang var jeg ved at græde af lettelse over at være kommet igennem studiet. Jeg ved simpelthen ikke hvad der går af mig. Er meget sentimental og fintfølende pt. Arrangementet tog et par timer og jeg forsynede mig godt med tag-selv-bordets glæder og rigelige mængder sodavand. Ingen alkohol til mig. Jeg skulle nemlig ikke være skide fuld og på rulleskøjter – bogstavligt talt. Efter dimissionen tog vi nemlig af sted til Friday Night Skate, som startede lige ude foran CBS. Turen gik 20km på rulleskøjter gennem Københavns gader med politieskorte. Vi rullede fra Frederiksberg til mit hood Brønshøj, hvor vi kom halvt rundt om mosen. Dernæst gik turen mod Vanløse, hvor vi holdt et kort stop, herefter til Valby, Vesterbro og til sidst retur til Frederiksberg.

Selvom turen var 20km og jeg tænkte, at det var enormt langt, så gik det overraskende godt. Det var ikke nær så hårdt som jeg havde frygtet og så var oplevelsen virkelig fed! Jeg kan varmt anbefale andre at tage til FNS – se eventuelt mere på deres hjemmeside her. Det er ganske gratis at deltage og alle rullere på alle niveauer kan være med – selv mig, der ikke rigtig har lært at bremse..

Lørdag tog vi en dag inde i byen, hvor vi kiggede på udsalg. Jeg endte med at hive et sengetæppe med hjem. Først et flot petroliumsblåt ét.. Da vi kom hjem og smed det på vores 180×200 seng, åd sengen pludselig soveværelset! Der var ikke noget at gøre, det måtte retur. Det var simpelthen for dominerende. Vi kørte tilbage og fik byttet det til et dejligt roligt sandfarvet ét. Nærmest magen til det vi havde, bare nyere og pænere. Jeg er et rigtigt vanedyr hvad den slags angår. Sengetæppet er dog ikke det eneste nye, der er flyttet ind hos mig denne weekend..

Søndag var vi på loppemarked i Hørsholm i silende regn og sælge ud af vores gemmer. Markedet var overraskende godt trods vejret, vi kom af med en del, men min kære kæreste fik også købt sig en lille ting med hjem… Pludselig var han væk fra vores bod. Jeg spejdede efter ham og dér, ved en stand med gammelt guld stod han og forhandlede. Om et par ski! Ikke til at stå på. Nej nej, ski til pynt, I ved. Ski i teaktræ, med fine blå bindinger. Så de er nu flyttet hjem til teakdyret i stuen. Skiene er ret flotte, men ønsker mig altså snart noget mere plads til alle de ting.. Efter et velendt loppis kørte vi nordpå og hyggede med familien. Inden vi så os om var fredagen blevet til søndag og weekenden var forbi. Tiden går hurtigt når man har det sjovt, som man siger.

Hvad er jeres weekend gået med?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvordan får man sommerferiefølelsen?