weekendvakuum

smykkehimlen i kgs. lyngby

Mandag aften forsøgte jeg at spice mit liv op med et lille event. Gennem månederne med specialeskrivning og eksaminer er det ikke blevet til meget af den slags, så jeg tænkte, at nu var det nu på tide at komme ud og blive luftet lidt. Jeg startede bilen og satte kursen mod Stine A’s flotte showroom nær Kgs. Lyngby. Der mødtes jeg med Louise, som jeg har studeret sammen med på CBS. Nogle af jer har måske allerede set lidt fotos og min lille film på Instagram fra eventet?

Showroomet ligger i forlængelse af Stines hus og har stooore panoramavinduer med udsigt til skov og sø. Lokalerne er indrettet helt perfekt. Der er både hyggeligt, romantisk og minimalistisk på én gang. Lige noget for mig. Der var disket op med bobler, kaffe, sodavand, slik og masser af funklende smykker. Intet var overladt til tilfældigheden. Vi endte med at bruge 2 timer på at prøve øreringe, halskæder og ringe og så prøve dem alle én gang til. Det var SÅ svært at bestemme sig, men samtidig også super fedt at kunne komme og prøve alle de ting man ellers kun har set online. Jeg blev selv meget forelsket i en kort kæde og også i nogle af de flotte lange unika kæder Stine har udstillet. Jeg overvejer stadig om jeg måske skal ind på hendes webshop og klikke lidt hjem.. Måske en lille gave fra mig til mig i anledning af endt studie og nyt job? Det er da et godt argument ikke?

Alle kan desuden deltage i denne slags events hos Stine A. Man får lejlighed til at se de smukke omgivelser, møde Stine A herself og hendes søde personale, se og prøve alle hendes fantastiske smykker og shoppe lidt med hjem. Hvis man gerne vil deltage er det en god idé at følge hende på Facebook eller subscribe på hendes nyhedsbrev, hvor der løbende kommer nyheder.

 photo 03ef00fd-db6d-4dd4-b88f-39d9b4ae924e_zpsb28ba01c.jpg

 photo 5488267f-ed18-43f6-9ad7-c29a3a87be2d_zps51813e86.jpg

 photo 1e0d41f7-f99d-42c4-a2a9-f6c0e681c72b_zps0a939699.jpg

 photo 99583beb-8090-4754-8290-e6152c426574_zps0a4fdf72.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekendvakuum