be my guest

newin: sneaks

 photo 8f75d96a-7a27-4af8-aaa8-8431fa6a455d_zpsbf93fba6.jpg

Jeg har erhvervet mig disse blå banditter. De ligger langt udenfor min normale comfort zone hvad sko angår, hvor jeg sædvanligvis shopper sorte sko, gerne af læder af en art. Til gengæld passer disse fint ind i mit mantra om, at sko skal være behagelige – de er nemlig top behagelige! Jeg har allerede haft dem på sammen med både shorts, jeans og kjole (ikke på samme tid, det ville se fjollet ud). Så selvom de er lidt anderledes og væsentligt mere funky end jeg er vant til, har de faktisk vist sig ganske brugbare.

Jeg husker, da min kæreste for nogle år tilbage hentede mig i lufthavnen i et par vældig farverige sneaks. Det var virkelig spøjst, tænkte jeg dengang, nogle meget opmærksomhedskrævende sko.. men nu er jeg altså også hoppet med på vognen og har startet min sneakerssamling op med et par blå Adidas. De er købt på Adidas’ egen webshop under deres udsalg. De er shoppet på herresiden i en str. 39..

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

be my guest