flere fordele

lugte eller dufte?

 photo b5f69d34-75e7-4f2f-910f-793a63c41005_zps0477c84e.jpg

Mine to favoritter pt. – Pure fra DKNY og J’Adore fra Dior

Jeg fortrækker at dufte. Mine kæreste har en romantisk idé om, at jeg altid dufter af blomster. Selv når jeg kommer svedig hjem fra en lang cykeltur, eller ikke har været i bad i halvandet døgn. Jeg ved ikke om det er noget han bilder sig ind eller om jeg bare har en absurd god deo. (Min deo kan I forresten se i indlægget her, jeg deler nogle skønne private detaljer for tiden)..

Ud over deo, som jeg opfatter som mit våben imod dårlig lugt, så bruger jeg også gerne lidt parfume for at dufte af noget særligt. Min første parfume fik jeg omkring min konfirmation. Det var Ôui! fra Lancome. Den brugte jeg længe. Dén og kun dén. Så mødte jeg førnævnte kæreste og han er glad for dufte og for forandringer. Han åbnede derfor en ny verden for mig ved at slæbe mig med i Matas og sniffe forskellige herre- og damedufte. En gang vi var på ferie på Mallorca var vi i samtlige parfumerier og dufte til vi til sidste var helt skæve af parfumedampe. Vi endte med kun at købe én enkelt parfume hver. Selvom det godt kan lyde sådan, er vi nemlig ikke typerne, der overdoserer og sprøjter os flere gange dagligt. Vi er hver især glade for en god dufte og dét skal være med måde.

Efter Ôui! tiden har jeg bl.a. været igennem en “Issey Miyake L’Eau d’Issey” periode, en “DKNY Be Delicious” periode og en “Lacoste Touch of Pink” periode. Jeg kan godt lide dufte, som er lidt søde, men samtidig friske i det. De skal ikke være for tunge i det, om man så kan sige. Min kæreste er glad for lugten af Musk – men det er jeg ikke! For nogle år siden fandt jeg min favorit duft til dato. Den er lidt pebret, men den er alle pengene værd. Det er J’Adore fra Dior. Jeg lånte den af min søster en juleaften i en skihytte i Sverige for nogle år tilbage og jeg var solgt! Den er tilpas feminin uden at dufte FOR meget. Jeg har fået komplimenter for den og det bekræfter mig i, at det ikke kan være helt skidt. Så det er den jeg som oftest bruger. Derudover kan man pt. finde en lille DKNY sag i min taske. Nærmere bestemt parfumen Pure, der dufter som navnet antyder – friskt og rent.

Jeg kan af og til have svært ved at finde nye dufte, så når jeg finder noget jeg kan lide hænger de ofte ved et par år. Et godt tip når man skal købe en ny duft er at prøve den på inden man køber den. Alle mennesker er forskellige og parfumer vil dufte forskelligt – så den parfume, der passer godt på din veninde vil ikke nødvendigvis være god til dig. Jeg plejer selv at gøre dette og det har forhindret MANGE fejlkøb. For mig er det vigtigt at finde parfumer, som jeg føler dufter godt, men som jeg ikke rigtig lægger mærke til jeg har på. Det skal dufte af mig.

Hvordan har I det med parfumer? Har I nogle favoritter eller bruger I det slet ikke?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Jeg må indrømme, at jeg stadig befinder mig i min “DKNY Be Delicious”-fase. Absolut ynglings! Men bruger dog også nogle andre… Bl.a. Flowerbomb af Viktor og Rolf som min kæreste introducerede mig for. Skulle lige vende mig til den, da den er lidt tungere i det, men den fungerer som en god vinterduft (hvis man kan kalde det det 😉 ). Jeg elsker at prøve nye, men DKNY slipper jeg nok ikke lige foreløbigt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er også en god fase! Jeg kunne stadig godt finde på at købe den. Den er frisk og lækker 🙂 Flowerbomb har jeg aldrig duftet, det må jeg prøve næste gang jeg er på rov. Tak for tippet 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

flere fordele