10 x mig

fordelen er, at..

 photo 5424d3fe-54fc-4835-a07c-346e6a5576f1_zps2908a429.jpg

Måske I allerede har fornemmet det? Jeg er lidt af en liste-type. Sådan én, der godt kan lide at nedfælde mange af mine tanker i punktform eller som brainstorms i diverse kladdehæfter, som iPhone noter og som små mails til mig selv tilmed. Her på bloggen har I også set min mani med lister. Der er f.eks. listerne hver fredag over ugens lykkestunder, listerne med random facts om mig, lister med ting jeg gerne ville foretage mig og jeg kunne blive ved..

Nogle gange er det bare rart at få tømt tankerne og klasket dem ned på et papir i et hæfte, lukke hæftet og håbe på, at tankerne med tiden vil blomstre og blive til et godt blogindlæg, en ny idé eller andet godt. Jeg skriver ned for ikke at glemme og også for at kunne komme videre. Nogle tanker bliver ligesom bare hængende og spøger, hvis jeg ikke får dem skrevet ned. Nogle af mine mange lister bliver efter en rum tid krøllet sammen og kastet i papirskurven, mens andre rammer bloggen. På vej til job forleden tænkte jeg på en ny liste jeg kunne lave her på bloggen. Den skulle opmundre mig og mine sjælevenner (der også er på job henover sommeren) og var genial, tænkte jeg! Jeg ville døbe den noget a la “fordele-ved-at-være-på-arbejde-mens-alle-andre-nyder-en-lang-sommerferie”. Listen skulle ligesom motivere til at føle, at det bare var TOPPEN at jobbe hele sommeren..

Jeg gik så småt i gang med at tænke over punkter og her er hvad jeg endte ud med.

Fordele-ved-at-være-på-arbejde-mens-alle-andre-nyder-en-lang-sommerferie

 1. At der næsten ikke er nogle biler på vejene.
 2. At det er nemt at finde en parkeringsplads foran kontoret.
 3. ..
 4. ..
 5. ..

Det var hvad jeg kunne komme op med. Listen havde pludselig en modsatvirkende effekt – der var kun 2 fordele! Det kan da ikke passe? Måske kan I hjælpe mig aka liste-damen med nogle input? Der må da være andet godt?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Haha, liste-damen! 😀 Jeg er enig i begge dine 🙂 Og så den nedenfor med det dårlige vejr. Og så vil jeg lige modsige en af dem nedenfor. For jeg passer en andens job i 2 1/2 uge og har INTET nået af mit eget. Så jeg kommer til at arbejde over.. eller arbejde i ferie :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Får nået det dobbelt af, hvad man normalt når
  Hygge lidt – telefonen ringer jo ik 😉
  Massere af plads i spisestuen
  Hører sjov radio (Touren på P3 er faktisk sjovere end at se det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  – At vi ikke behøver bruge en masse tid på at planlægge hvor vi skal hen 🙂
  – At kunne se frem til weekend med længsel og nyde den i fulde drag 🙂
  – Ikke være ærgelig over vejret (hvis man arbejder indendørs 🙂 )
  – Ikke skal bruge en masse penge på unødig souvenirs 🙂
  – Nyde stilheden nå de andre er væk 🙂
  – Glæde os til vi på et senere tidspunkt, kan nyde lidt ferie, mens de andre arbejder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  ….Vi kan nå alt det, som vi ikke kan nå, når vi bliver bombarderet med mails til daglig 🙂
  ….Vi kan då sendt en masse opgaver afsted til dem som er på ferie, så de ikke keder sig når de kommer retur og er helt ladet op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  1. Det er billigere at rejse uden for højsæsonen
  2. Man bruger ikke så mange penge på solcreme

  Det var lige hvad jeg kunne finde på 🙂

  Det er forresten en rigtig fin blog du har…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At I tjener penge, mens vi andre bare ligger og daser den.
  At I har noget at stå op til hver morgen.
  At I ikke får vendt op og ned på jeres døgnrytme.

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 x mig