ooo

dejlige toner #1

Vil begynde at dele lidt af min (elendige, vil nogle mene) musiksmag med jer her på bloggen. I dag kommer sangen “Uncover” fra svenske Zara Larsson. Zara har bloggen Zarish, hvor man kan følge med i alt mellem himmel og jord i hendes liv som ung musiker. Hver gang sangen spiller i min radio skruer jeg lige et ekstra tak op og synger med så højt jeg kan – der er et eller andet meget lækkert og fint over den. Kan I også lide Zara Larssons hit eller skurer I hellere over på en anden radiokanal når den toner frem?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ooo