repost - size matters?

10 x mig

Jeg har tidligere lavet “10 x mig” og nu er det blevet tid igen. Jeg faldt over en konkurrence hos Stone Muse aka Michelle, hvor man skulle skrive random facts om sig selv for at deltage og det fik mig til at få lyst til at lave endnu et indlæg med 10 random facts om mig. Her kommer lidt bonus info om mig..

10 x Natasja Sarah

  1. Jeg falder alt for ofte i søvn til film. Jeg faldt f.eks. i søvn op af en fremmed mand i biografen, da jeg var inde og se Ringenes Herre i tidernes morgen.. Det er sært, for jeg kan godt lide at se film – men kan egentlig også ret godt lide at sove.
  2. Jeg har ofte gode intentioner om at dyrke en sport, men mister hurtigt interessen. Derfor kombinerer jeg flere forskellige typer motion fremfor at dygtiggøre mig i én.
  3. Jeg er uddannet kontorassistent, HD Marketing Management og har læst HHX. Det lyder tørt når jeg ser det på skrift, but hey – sådan er jeg.
  4. Min yndlingsfarve er blå.
  5. Min livret er nok jordbær dyppet i chokolade – det er to af mine ultimative favoritter forenet i én skøn kombination.
  6. Jeg har brede fødder og korte tæer. Blev fornyligt så fornøjet over, at et par sandaler fik mine tæer til at syne lange, at jeg glad udbrød “se lige, min tæer bliver helt lange i de hér sko!!”. Til min store overraskelse lød min kæreste lige så henrykt som jeg.
  7.  Jeg kan allerbedst lide mine fødder når jeg har neglelak på tåneglene, så bliver de lidt pænere.. (Nu skal det hele selvfølgelig ikke handle om mine fødder..)
  8. Jeg overlader gerne rattet til min kæreste når vi kører tur sammen, selvom jeg ellers er ret glad for at køre bil.
  9. Jeg kan godt lide at høre P3 om morgenen og eftermiddagen.. Smag på P3 er jeg ikke altid så vild med..
  10. Der er mindre end én måned til min fødselsdag nu! Weeeehu!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

repost - size matters?