barcelona by liebling

the mrs. carter show

Efter en velendt tur til Barcelona, gik min weekend med at skrive de sidste linjer på mit HD speciale. Jeg knoklede for at få de sidste guldkorn med og troede aldrig jeg ville nå det. Specialet skulle afleveres mandag eftermiddag. Oprindeligt havde Søs og jeg planlagt, at afleveringen skulle fejres med en tur til Beyonces koncert i Forum samme aften. Men da billetterne kom til salg var de revet væk på et splitsekund og vi måtte droppe fejringen. Jeg skrev mig på venteliste til billetter, men regnede ærlig talt ikke med, at den udsolgte koncert ville byde på flere billetter – så jeg havde slået Beyonce ud af mit hoved.

Midt i min eksamensskrivning søndag formiddag skriver Søs så, at der er P7 mix marathon med Beyonce – så kunne jeg da høre hende lidt dér. Søs selv havde valgt at unfollowe Queen B på diverse medier, fordi det stak hende i hjertet, at vi ikke skulle med til koncerten. Bedst som jeg sidder der midt i min eksamensskrivning med Beyonce strømmende ud af radioen tikker der en mail ind på min telefon. Jeg åbner for en gangs skyld mailen med det samme og det var ganske heldigt – det var nemlig en mail om et begrænset antal billetter i Golden Circle til koncerten. Jeg havde aldrig rigtig troet jeg var fan af nogen eller noget, men lidt Beyonce fan må jeg altså være, for mit hjerte begyndte at banke hårdt i brystet og mine hænder rystede.

Jeg skyndte mig at trykke mig ind til billetterne på min mobil, men kom i tanke om, at jeg med mine rystende hænder umuligt kunne gennemføre en handel på min lille mobilskærm. Straks efter klikkede jeg ind på linket via min computer, men allerede da var billetterne udsolgt. Jeg måtte fortsætte købet via min mobil og kort tid efter kunne jeg fremsende en mail til Søs med de to billetter til koncerten. Det var den vildeste lykke at have billetter og se frem til fejringen. Jeg troede dog ikke helt på, at vi havde fået billetter før vi rent faktisk stod inde i Forum, svedige og dansende til tonerne af vor tids største kvindelige stemme. Damn it was good! Før min første koncert med Beyonce i 2007 (kort før jeg blev student btw) syntes jeg ikke om hendes musik.. Hun var en skrigeballon og jeg skiftede konsekvent kanal når hun tonede frem i min radio.. Men efter koncerten dengang var jeg solgt! Hun kan bare det hele – synge, danse og flirte på en overskudsagtig måde. Tænk hvis man bare var halvt så sej som hende – det ville ikke være dårligt!

Her er lidt film i håndholdt mobilstil fra koncerten.. Jeg beklager bassen lyder så voldsom på filmen, håber I kan fornemme den vilde stemning alligevel. Var I også inde og se Queen B shake booty eller er I ikke helt til hende?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

barcelona by liebling