sommerens beautyfaves #1

sommerens beautyfaves #2

 photo c6978b66-a5d3-4513-8a52-1e14425f986c_zps00aaa4b8.jpg

Her kommer en lille tilføjelse til listen over mine sommer skønhedsfavoritter.. En særlig negle-edition.

Om sommeren kommer tæerne frem fra deres varme sokkeskjul. Kønne bliver de nok aldrig, men det skader ikke at pynte dem med lidt neglelak og ditto fingerneglene. Masser af farver og måske lidt glimmer er et hit hos mig! Man kan lave masser af sjove detaljer, f.eks. én negl i en anden farve, farvede tipper, prikker med en neglelak ovenpå en anden osv. Kun fantasien sætter grænser. Det er som om det er lidt mere tilladt om sommeren ikke?

Efter en slow start er jeg også kommet med på bølgen af kvinder, der tilbeder Sephoras neglelakfjerner. Jeg bruger den dog ikke til mine tæer. Det er de for korte til 😉 Nu tilspørger jeg så jer, har I nogle gode negletips I vil dele med mig og de andre læsere? Det kunne være fedt at høre om og hvordan I plejer jeres hænder og fødder?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sommerens beautyfaves #1