lakridsmarineret laban

sommerens beautyfaves #1

 photo 98cb318b-f48b-4a35-96e7-7c49e5c595e2_zpse0229e9a.jpg

Nu hvor solen endelig skinner skal vi huske at tale om den. I dag gør jeg det ved at vise jer lidt af mine sommer “skønheds” favoritter. Fælles for dem alle er, at de er fast inventar i mit toiletskab hver sommer. Følgende er bl.a. en del af mit faste crew:

P20 solcreme – mit første bekendskab med denne dame var ikke just kærlighed ved første blik. Cremen har en lidt skarp lugt inden man påfører den og den ser gullig ud. Jeg havde ærlig talt ikke den vilde lyst til at forsøge mig med P20, men min søster fik mig overtalt og det er jeg glad for. Før i tiden fik jeg tit soleksem og det kan bare ødelægge en ferie. Med P20 er jeg ude over de problemer. Desuden forsvinder lugten når det bliver påført og det trænger hurtigt ind i huden trods den olierede konsistens. Man skal kun smøre sig én gang om dagen. Nemmere bliver det bare ikke. Når huden har vænnet sig lidt til solen kan man gå ned til en P10.

Cliniderm aftersun – har været min favorit i en del år efterhånden. Sæt den i køleskabet og den er dejlig kold at få på den solkyssede hud. Når jeg er på sommerferie tager jeg gerne et bad før aftensmaden og dernæst smører jeg mig ind i Cliniderm. Det er vigtigt at man husker at fugte sig hud godt efter solbadning.

Venus skaberen – er ikke kun min bedste ven om sommeren. Jeg er fan af den året rundt! Vi er alle meget individuelle i vores valg af behåring og eventuel afskaffelse af samme. Jeg har fundet frem til, at Venus skraberen er det rette for mig.

Vichy deo – den bedste og eneste deo for mig. Den har ikke nogen særlig lugt, virker uanset vejrforhold og smitter ikke af på tøjet som mange andre deodoranter gør (jo de gør – også selvom de lover noget andet). Har man problemer med små pletter under armene vil jeg anbefale, at man prøver Vichys deo nogle uger, så vil man straks opleve en forskel. Jeg vil helst ikke være foruden min Vichy deo. Den er lidt dyr, men holder også længe. Og så vil jeg altså hellere købe én rigtig, end ti forkerte.

L’Oreál Mythic Rich Oil – sidste år lærte jeg denne lækre basse at kende. Siden da har jeg haft svært ved at undvære olien fra L’Oreál. Olien påføres i det fugtige hår efter badet, blot et par dråber og efterlader håret lækker. Når man soler og bader bliver håret meget let slidt, og der hjælper en olie som Mythic Oil som en sand ven i nød!

Matas fod og hælekur – mit nyeste medlem af beauty-banden. Jeg har fået tippet fra min søster, som nu har prøvet det et par uger. Man skal ikke skrubbe eller file fødderne – det giver blot mere hård hud. I stedet skal man smøre fusserne ind i denne labre kur inden sengetid og lade det trække ind mens man sover. Man kan eventuelt tage et par bomuldssokker på hvis man er bange for at det grisser på sengetøjet.

Har I nogle favoritter I selv tyer til igen og igen? Er det måske noget af det samme som mig eller har I noget I vil tilføje til listen over sommer must-haves?

 Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lakridsmarineret laban