summer feeling

pin it

Husk at I også kan finde mig inde på Pinterest, hvor jeg uploader nogle af mine bedste fotos fra bloggen. Jeg bruger selv Pinterest til inspiration til hår, mode, feriedrømme og meget mere. Min egen profil har jeg valgt udelukkende at bruge som et samlingspunkt for mine egne foto og de er derfor originale og 100 % mig. Jeg har albums med fotos af indretning, mad, ferier og en masse andet godt og blandet. Måske der også en dag kommer re-pins (som det hedder når man sætter andres fotos i ens eget album), det vil tiden vise..

Bruger I Pinterest??

 photo 384c68aa-ff07-4c16-973d-1da9ab7fba5b_zpsabc756be.jpg

Lækre feriefotos samlet på ét sted sammen med masser af andre gode sager!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer feeling