min skt. hans

mine gaver

Jeg fik nogle virkelig fine gaver i anledning af mit beståede studie x 2. Havde slet ikke regnet med den slags gaver! Synes det er nogle meget flotte ting og jeg ved, at jeg kommer til at have dem og bruge dem i maaaange år. Den dag jeg blev HD fik jeg en meget smuk halskæde af mine forældre samt blomster af både mine forældre, min søster og svoger og af min Faster og hendes skønne familie. Da jeg bestod min fagprøve fik jeg endnu en flot buket, denne gang af kæresten og så fik jeg et lækkert sæt skåle fra Royal Copenhagen af mine familie. Lækkert ikke? Er super glad for det hele og glæder mig til at invitere til flere middage med de nye skåle på bordet.

 photo c2473186-868a-4d44-acea-8041e6737faf_zpsd0f54b3f.jpg

 photo c958abbd-99e5-4530-a0ab-d371f5b5b60d_zps501bde52.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

 • Tillykke! Godt gået 😀

  Ps. hver gang jeg ser billeder af den fine vase med blomster i, bliver jeg så utrolig glad for at jeg købte den, dengang jeg første gang så den på din blog. Min egen ligger stadig gemt ned, og er formentlig klar til at blive taget op og stillet frem i en ny lejlighed i løbet af sommeren!
  Tak for god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine 🙂

   Tusind tak 🙂 Er glad for at høre du også er glad for din vase (selvom den ikke er taget i brug endnu). Er selv rigtig glad for min.

   Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine ting, tillykke, meget velfortjent
  Kh a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skåle er så flotte! Stort tillykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min skt. hans