ik' for at blære mig, men..

min skt. hans

Jeg fortalte jer lidt om hvordan min midsommer gerne måtte være. Sådan blev den ikke. Men den blev heller ikke sådan som den ellers tit plejer (grå og trist).. Vi besluttede i stedet for at bruge dagen på det vi havde mest lyst til. Og det betød en dejlig lang tur på rulleskøjter i det Nordsjællandske. Samlet set 17km rullende i en blanding af sol og regn og i det smukkeste landskab med skiftevis blå og grå himmel og grønne marker så langt øjet kunne se. Turen gik til stranden sammen med mine forældre. Her fik vi årets første dukkert. Vandet var overraskende lunt og lækkert. Jeg tror det bliver et rigtig godt strandår i år! Halleluja for det – vi skal nemlig ikke på nogen strand-dase-ferie før om laaaaang tid. Så måske det kan blive til nogle dukkerter i det danske i stedet.

Efter stranden tog vi på havnen og spiste lækker frisk fisk og gik en tur. Næste stop var Vaffelhjørnet, hvor vi fik en god gammeldavs isvaffel med flødeskum og syltetøj. Top lækker søndag! Efter strabadserne på rulleskøjter i blandet vejr, en dukkert og masser af mad kørte vi hjem. Trætte og mætte og uden nogen former for hverken blomsterkranse eller bål i nærheden. Men det er ligemeget. Vi havde den dejligste dag.

Hvordan fejrede I Sankt Hans?

 photo b93bec5c-f148-4452-a314-584ae6fa1eae_zpsd562a752.jpg

 photo ab8b6d6b-def4-45fb-9c43-781a6b4f5419_zps5003321f.jpg

 photo 67a7e7a7-570c-4b4d-b56c-7f0d10c52a1f_zps808183da.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Sikke nogle dejlige billeder, og hvor lyder det bare som en hyggelig dag. Jeg fejrede ikke Sankt Hans, men var en tur hjemme hos min kærestes mor og stedfar og spise aftensmad, og efterfølgende to timers tegn og gæt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det lyder også som en dejlig Skt. Hans/søndag 🙂 Familietid, god mad og spil er noget af det bedste 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ik' for at blære mig, men..