fridag//farsdag

lakridsmarineret laban

Vi havde en lækker eftermiddag og aften på terrassen i går da vi fejrede Fars dag. Mor stod for en super lækker tre-retters menu. Først var der jomfruhummere med flûte og rejefrikasse, dernæst lakridsmarinerede bøffer med kartofler, salater og sauce og til sidst kaffe, te og hjemmelavet rabarber/æble crumble cake med mascarponecreme. Vi gik tur i aftensolen og spillede et slag time-out inden sengetid. Virkelig en dejlig dag. Jeg elsker den slags familiehygge og håber min dejlige far også nød dagen og kunne mærke hvor højt vi elsker ham <3 Kunne se I var et par stykker, der også skulle fejre Fars dag. Fik I også sagt til jeres far, at han er fantastisk?

 photo 9c2267b1-f1cd-4423-a066-11dac5b16c57_zps3b6df479.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fridag//farsdag