countdown - 2 måneder

fridag//farsdag

 photo 5306a1c4-54a9-4031-8cda-af697161f3e1_zps9b8bc2e6.jpg

I dag er det Fars dag og Grundlovsdag. Nogle har fri andre skal på job. Nogle fejrer Fars dag, andre gør ikke. For mit vedkommende er dagen i dag en fridag, som skal nydes i solen og dernæst skal vi grillhygge på mine forældres terrasse og fortælle vores far hvor meget vi elsker ham! Måske falder der også en lille gave af til ham. Det må tiden vise.. Først og fremmest tror jeg at jeg vil tage lidt læsning med mig ud i solen og nyde, at den danske sommer viser sig fra sin smukke side.

Hvad skal du bruge dagen i dag på?

View Results

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

countdown - 2 måneder