new in - animal print

du er smukkere end du tror

Gør dig selv en stor tjeneste denne våde regnvejrsaften.. Se denne video! Denne rammer spot on efter min mening. Vi er alt for ofte alt for hårde ved os selv. Skulle vi ikke prøve at bryde det mønster? Hvad siger I? Kan I genkende det?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

1 kommentar

  • Hvor er der dog meget skønhed og sandhed i den video. Jeg er helt rørt, og efterladt med rumsterende tanker. For pointen er jo netop så præcis; vi taler altid os selv ned. Vi forvrænger vores spejlbilleder til noget grimt; også selvom der er små elementer af skønhed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - animal print