update på det dersens liv

barcelona by liebling

Jeg har haft den vildeste uge – ren lykkerus og fantastiske oplevelser. Det kan slet ikke beskrives. Har flere gange måtte nive mig selv i armen og har konstateret, at jeg ikke drømmer. Det er bare en vidunderlig følelse. Desværre har alle de gode oplevelser betydet mindre tid til bloggen, men jeg gætter på I også har været ude og nyde solen eller måske læst til eksamen?

Først og fremmest vil jeg gerne spole tiden tilbage til Barcelona. Jeg tog afsted for knap to uger siden med jobbet og var afsted i 5 dage. De første mange dage så jeg ikke andet end hotellet og solens stråler gennem et vindue. Det var lidt hårdt at være i en ny by og ikke have mulighed for at komme ud og opleve og udforske. Vi var dog ude og få noget lækker mad og fik et par timer på Rambla’en inden turen gik tilbage til København.

Jeg har aldrig tidligere været i Barcelona, og jeg havde egentlig ikke regnet med det ville være noget for mig. Har jo mit store storby crush på Berlin, som I måske ved. Det dér med tapas og sådan noget var ikke lige noget, der tiltalte mig i en hel uge.. Meeeeen. Jeg blev positivt overrasket og har helt klart fået lyst til at komme tilbage til Barcelona og se mere. Især vil jeg gerne se nogle af Gaudis flotte værker i byen, jeg ville gerne op i svævebanen og så ville jeg naturligvis gerne på stranden og shoppe lidt mere på Rambla’en.

Spanien har masser af gode butikker som vi kender hjemme fra, især Zara havde et lækkert udvalg og nogle gode priser. Ved ikke om det bare var mig, men synes det virkede billigere end herhjemme. Tapas blev en klar favorit under opholdet – lækker mad, der bare kommer væltende non-stop kan man ikke andet end elske. Og så serverede de jordbær dyppet i chokolade hver dag på hotellet.! Det var sweet. Jeg havde desværre ikke mit kamera med mig, men jeg har samlet nogle fotos fra min telefon til jer her.

Har I været i Barcelona? Og har I nogle tips til hvad man bør se hvis jeg skulle være så heldig at komme dertil igen?

 photo 89b5d580-39ba-4a49-944f-d423923a319f_zps8c91fc63.jpg

1: Baren på tagterrasen på Restaurant Attic//2: Ankomst til lufthavnen//3: Restaurant Miguelitos//4: I luften med Norwegian//5: Udsigten fra hotellet//6: Den bedste tapas på Restaurant La Tramoia//7: Masser af palmer – I like!//8: Tagterrassen på Restaurant Attic – en fredfyldt oase midt på Rambla’en.  

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

 • Karina

  Som du har det med Berlin, sådanne har jeg det med Barcelona. Har også boet der nede i 3 mdr. Så skønt.
  Så vil anbefalde at næste gang du skal derned, så køb billet til hop on/off bussen. Barcelona tours. Den kører rundt til alle de ting du skal se dernede, og som mange andre steder, så køb entrebilletter hjemmefra. Hvis I er dernede mens F.C. Barcelona har hjemmekamp, så prøv det – kæmpe oplevelse. Ellers så tá en rundtur på stadion..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heldige dig Karina!! 🙂 Det lyder som noget man godt gad – 3 måneder i Barcelona 😀 Tak for dine tips, håber jeg snart får brug for dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

update på det dersens liv