guide til gudindehår

woman

Som nogle af jer måske kan huske var jeg med i opløbet om at blive Womans sunde forbillede. Jeg blev ikke nr. 1, men jeg blev nr. 2. JUBIIIII – tak til de af jer, der stemte! Jeg blev dermed en del af top 3, som pt. er at finde i bladet i fint rød-løber-look. Noget mindre grænseoverskridende end undertøj skulle jeg hilse og sige! Der var hård konkurrence fra mange flotte (og vildt søde) ladies, så jeg var virkelig stolt, da jeg fandt ud af hvad min placering var.

Billederne er taget for et par uger siden og bladet har netop ramt min postkasse derhjemme. Pt. sidder jeg i Barcelona og har ikke lige lejlighed til at købe et magasin og se billedet. Jeg fik derfor min søde kæreste til at sende mig et billede på min mail, kunne simpelthen ikke vente til jeg kommer hjem på lørdag. Og I skal naturligvis også lige have lov til at få et smugkig. Jeg smider nogle bedre fotos når jeg kommer hjem.

Endnu en gang tak til alle jer, der har stemt <3 Det betyder ubeskriveligt meget for mig!

 photo de64da4f-6530-4205-a031-17ceb2bd74d0_zps7c0adfb0.jpg

Er helt vild med kjolen fra & Other Stories.. Ville elske at eje den!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

guide til gudindehår