ønsker mig derhen, hvor pebret gror..

update på det dersens liv

 photo f56941ab-177d-42a1-b25a-3796758dcb47_zpsca7c3113.jpg

Jeg er tilbage! Damn it feels good..! Forlod jer for en stund for først at jobbe i Barcelona og dernæst for at svede over noget så rart som mit speciale på min HD. Begge dele er nu overstået og jeg har 1.000 ting jeg gerne vil fortælle jer om! Aaaaalt for meget til ét indlæg, så det her bliver en slags teaser for hvad jeg gerne vil dele med jer de næste par dage..

Først og fremmest skal I høre lidt om min tur til Barcelona. En by jeg aldrig tidligere har besøgt, men klart skal tilbage til. En by fyldt med lækker mad, palmer og seværdigheder – lige noget for mig! Derudover har jeg for lang tid siden lovet jer en giveaway. Den er også på trapperne. Og så skete der jo noget fantastisk i søndags og pludseligt stod jeg i Forum og shakede booty mandag aften. Det skal I også høre om. Ja, I skal! Og så er jeg i Woman igen. Det vil jeg også gerne lige knytte lidt ord til. Lykken er retur på fredag. Det samme er inspirationsindlægget lørdag. Og jeg har også købt en pæn ny nederdel..

Så vi har rigeligt at se til herinde på bloggen kan I godt se ikke? Håber ikke jeg stresser jer..

Ih hvor har jeg savnet bloggen og jer!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ønsker mig derhen, hvor pebret gror..