opskrift - kyllingespyd med grønt

lykken er #30

 photo 8afee410-437c-4a9c-b960-df71cc455b73_zps077d622e.jpg

Havde egentlig tænkt mig at aflyse lykken i dag. Sidder begravet i min hovedopgave og føler pludseligt, at tiden er på speed og bare suser derudaf! Hele næste uge er jeg travl med et stort seminar og jeg fokuserer på at holde tungen lige i munden og nå det hele, både job og skole og alt det løse. Jeg tænkte derfor, at jeg ville springe dagens indlæg over – men så kom jeg til at tænke på, at det jo netop er vigtigt i sådan en travl stund at værdsætte alle de gode ting livet byder på. Når man føler, at man halser efter planen og konstant tvivler på egne evner, er det rart at opleve lidt lykke og medgang. Og det har jeg såment også gjort den sidste uges tid. Her kommer en lille status på ugens lykkestunder.

Lykken er..

  • Årets første sommerdag.
  • At have sandaler på.
  • At spise aftensmad i haven.
  • Gode nyheder når man mindst venter det.
  • Ros fra folk man ser op til.
  • Snart (forhåbentligt) at være færdig med hovedopgaven..

Hvad har gjort jeres uge god? Er vejret også på jeres liste?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opskrift - kyllingespyd med grønt