fik jeg fortalt jer..

guide til gudindehår

Meget optimistisk overskrift.. Personligt kalder jeg frisuren for en “hårpølse”, men blev kaldt “gudinde smuk” med frisuren og det lyder lidt mere indbydende ikke? Jeg har tidligere spurgt om I kunne tænke jer en guide til håret, og det var der stemning for – så her kommer den.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

8 kommentarer

 • Hvor fedt. Elsker de her guide videoer. Så kan vi jo alle være med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor ser og lyder du bare sød 🙂 og tak for en god overskuelig sommerfrisure

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IIIIHHHH, jeg har forsøgt at lave den frisure 1000 gange, men det lykkes mig ALDRIG! Mit hår er også meget fint, og siiiiindssygt tyndt, og en smule kortere end dit. Hverken saltvand, toupering eller hårlak holder i mit hår. Jeg tror det er derfor, at “pølsen” altid falder fra hinanden.
  Hvis jeg skal lave en holdbar frisure, skal mit hår ikke have været vasket i 3-4 dage – så jeg har altså prioriteret hårvask, fremfor flotte fritzer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv hvor træls, troede jeg havde det glatteste hår man kunne have.. 🙁 Det har meget at sige hvordan man sætter nålene fast – lærte at gøre det “rigtigt” og det har hjulpet mig meget på frisure-fronten.. 🙂 De skal sådan sættes modsat håret (svært at forklare..) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Fed frisure.. Det skal prøves 🙂
  Kunne se du havde en tatovering på siden. Hvad er det for et motiv, har du et billede af den vi må se? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine P

  Fin guide 🙂 Bliver nu lige nødt til at spørge, hvor din top er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fik jeg fortalt jer..