kærlighed

grisefarvet gæst

Sådan så jeg ud, da jeg forleden var gæst ved endnu en konfirmation.. Jeg havde overvejet en hvid kjole, men mange på Instagram gav udtryk for, at de synes den var flot flot flot, men bare aaaalt for hvid til en konfirmation – så jeg måtte gå på rov i min søsters klædeskab i stedet og fandt denne fine top. Til gengæld fik hun lov til at låne min nye læderjakke og mine øreringe. På den måde er det ret smart en med søster. Ikke?

På Instagram var der stemning for en guide til håret – er der også det herinde??
 photo 50193578-1541-4810-b50b-6ccf24d49f49_zps08ee0c8b.jpg

Top: Ældre lånt sag//Nederdel: Just Female//Strømpebukser: Wolford//Sko: Gardenia//Øreringe: Izabel Camille

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærlighed