inspo #1

sund sommer tip #5 apps for abs

Det er efterhånden en måned siden jeg sidst har lagt et indlæg op med tips til en sundere hverdag. Sidst var indlægget omkring motivation.. Jeg kigger stadig meget på lækre fotos og finder masser af god inspiration diverse steder. Jeg må dog indrømme, at mit fokus pt. hovedsageligt ligger et andet sted. Mere om det en anden dag. Jeg forsøger imidlertid stadig at få masser af sundhed ind i hverdagen og jeg har bl.a. hentet et par gode app’s til min iPhone i den forbindelse, som jeg gerne vil dele med jer.

ShapeUp

ShapeUp er intet mindre end genial! ShapeUp er en app, hvor man tæller kalorier. Man sætter sin startvægt ind og fortæller om man vil holde vægten eller tabe sig osv. Herudfra beregner app’en hvor mange kalorier man skal indtage pr. dag for at nå sit mål. App’en indeholder et væld af madtyper og motionstyper og det mest smarte.. Man kan scanne koden på det produkt man spiser med sin telefon og så genkender app’en det. Det er f*ndme nemt!

Da jeg for nogle år siden kom af med en masse overflødig fedt gjorde jeg det bl.a. ved at tælle kalorier samtidig med, at jeg dyrkede motion. Vægt er resultatet af et simpelt regnestykke: indtag af kalorier – forbrændte kalorier = vægtbalance. Så derfor er denne app en sikker vinder, hvis man gerne vil holde lidt styr på hvad der ryger indenbords.

 photo 479d18bc-b393-47b4-9e1d-de9878c73bd3_zpsa5328770.jpg

Gå for hjertet

Gå for hjertet er en app, som man tænder når man går eller løber en tur. Man indsamler medaljer afhængig af hvor langt man går og man kan se hvor langt alle der har app’en har gået til sammen. Så der kan gå lidt konkurrence i dén. Det bedste ved denne app er dog, at den ikke kun motiverer dig til at gå/løbe mere, den donerer også penge til Hjerteforeningen! Læs mere på Hjerteforeningens hjemmeside.

“Med den nye Becel app kan man registrere, hvor langt man går eller løber, og for hver kilometer man tilbagelægger, donerer Becel 1 kr. til Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet, der samler penge ind til forskning i kvinders hjerter.”

God samvittighed på alle mulige måder. Lækker app ikke?

 photo ce6bbcee-11c3-42d4-af79-0d9522cb9dbd_zpsc177a921.jpg

Det var to af mine app’s til en sundere hverdag – har I nogle gode I vil dele?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

5 kommentarer

 • Ej hvor smart! Den skal da lige tjekkes ud. Kunne bare forestille mig man kan blive ldt afhængig af dem 🙂
  ‘Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor man kan vinde et gavekort på 500 kr. til sko! Deltag her, hvis det har interesse: http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-et-gavekort-pa-500-kr-til-sko/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Syntes at ShapeUp lød god så jeg ville lige prøve at downloade den. Men så skal man acceptere at app’en får adgang til ens nummer, oversigt over hvem man ringer til og adgang til de billeder man tager på telefonen. Hvad skal det data lige bruges til i en diet-app? Lidt for shady til mig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det mener jeg ikke den bad mig om da jeg hentede den.. Det lyder godt nok lidt underligt må jeg give dig ret i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg bruger app’en og har ikke skulke sige ja til adgang til numre etc. Det lyder da lidt underligt :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Aa. Jensen

   Det blev jeg heller ikke bedt om :/ Ellers supergod app, jeg brugt den noget tid, er rigtig glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspo #1