årets brillelook?

se min kjole..

Jeg kom ikke til konfirmation nøgen som jeg ellers havde frygtet. Jeg tog en panik shoppetur, købte et par kjoler og nogle halskæder som back-up. Da jeg om morgenen endelig finder frem til hvilken kjole jeg skal have på mangler jeg pludselig min underkjole – så det var endnu en gang nær endt i noget nøgenhed. Heldigvis havde min søster min underkjole, så vi kørte nordpå og hentede den.. Puha! Næste udfordring kom så da jeg skulle have min spritnye kjole på – der var nemlig en plet på ryggen! Typisk når man i forvejen føler sig presset og har krise. Som I kan se havde kæresten allerede fundet et super flot sæt at have på og jeg stod bare tilbage der med frustrationer og en plettet kjole.. Heldigvis havde jeg taget en anden kjole med for at være på den sikre side og jeg endte med at føle mig rigtig godt tilpas.

Kjolen købte jeg på udsalg i Magasin og det samme med halskæden. Kjolen bliver helt perfekt til de lune sommerdage på kontoret – kan næsten ikke vente til det bliver lidt lunere..

 photo 8ac1fd30-e5c8-46fd-9f0a-9c4aac65d1f8_zps89594ec5.jpg

Kjole: Second Female//Læderjakke: Saint Tropez//Strømpebukser: Wolford//Støvler: Gardenia//Taske: H&M//Halskæde: Second Female

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Godt at det hele lykkedes trods alt 🙂 Du ser i hvert fald super fin ud, og jeg er sikker på, der var mange andre i mørke farver 🙂 Det vigtigste er at føle sig godt tilpas 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

årets brillelook?