grov weekendhygge

se min kjole, den er gul som solen

Solen titter frem og man bliver helt glad i låget! Jeg gik tur i min forårsjakke og frøs overhovedet ikke. Total optur! Efter lang tids fravær er solen virkelig velkommen og jeg begynder så småt at tænke i sommertøj. Mmmm, sommertøj. Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at et af denne sommers hit er farven gul. Jeg har fundet lidt blandede lækkerier, som jeg ikke ville være ked af at eje i den dejlige solgule kulør.

Hvad synes du om sommerens gule hit?

 photo 73ffed97-1dd5-4dba-a8f4-7d91c5920479_zps542f5c64.jpg

1: H&M//2: Pilgrim//3: Zara//4: Chanel//5: H&M//6: Bianco//7: Solfaktor til ansigtet fra Clinique//8: Zara

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

grov weekendhygge