verdens sjoveste

nordvest – lapper over fjapper?

Jeg så folk skrive om filmen Nordvest i blogland og tænkte, at der måtte være noget om den, siden der blev snakket så meget om den.. Skyndte mig ind og tjekke traileren ud og blev slemt skuffet! Ærlig talt. Det lignede ikke en film jeg på nogen måde kunne overskue. Kunne ikke gennemskue handlingen og synes bare musikken larmede i traileren (ja ja, lidt mormor er jeg altså).. Alligevel hoppede jeg hurtigt på limpinden, da min kæreste inviterede mig på film (jeg tænkte straks på den gode anledning til bland-selv-slik, sodavand og fingerfletning i biografmørket).

Vi satte os ind i biffen og lænede os godt tilbage i sæderne.. Inden jeg så mig om var rulleteksterne igang og filmen var forbi. Den tager knap 1½ timer, men er så spændende, at tiden flyver forbi. Den er meget realistisk, humoristisk, kærlig og sørgelig på én og samme tid. Skulle du som jeg ikke have lyst til at se filmen, må jeg altså sige, at filmen er så meget mere end dét traileren giver udtryk for. Jeg vil klart anbefale alle at tage ind og se Nordvest. Den er super aktuel og man får sat tankerne lidt igang..

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

3 kommentarer

  • Godt at høre, skal nemlig ind og se den i aften! Var helt bange for det var en dårlig anmeldelse du kom med, da jeg startede ud med at læse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

verdens sjoveste