321 og 1 præmie

neon a la conscious collection

 photo 8a88ec91-1bc9-4a6a-8c7d-7c4e844e0790_zpsa3765140.jpg

Dress: H&M 399,-

Jeg er optimistisk omkring sommeren i år (pt. lader det til at være uden grund, men man kan vel ønske lidt og håbe på lunere tider) og har tilføjet endnu et neon item til min garderobe. Denne gang er det en kjole. Den er fra H&M Conscious Collection og er meget anderledes end alle de sorte kjoler mit skab ellers indeholder. Farven på kjolen er rigtig flot, pt. er jeg måske en anelse for bleg til den, men med lidt kulør og til den rette anledning synes jeg virkelig godt om den. Når turen går til Thailand tænker jeg, at den bliver perfekt! Hvad tænker I?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

321 og 1 præmie