årets første strandtur

lykken er #26

 photo 16c13703-323e-46a9-bb97-442342ec2a3f_zps7e85dc3c.jpg

Så er det blevet fredag igen og jeg tror godt I ved hvad det betyder? Det er nemlig blevet tid til ugens opsamling over de dér ting, der har gjort hverdagen liiidt sjovere den seneste uges tid.

Lykken er..

 • SOLSKIN!
 • En tur på stranden (ja ja, man kan ikke bade endnu, men der er bare så kønt på en strand)..
 • Smuk solnedgang (den ovenfor) i smukt selskab!
 • Den nye pæne header min kæreste har fikset til mig (har I set den? Hvad synes I?)
 • Cykelture til og fra job i solskin og medvind.
 • Spontan kaffevisit.
 • Nybagte boller.
 • At spise pizzaer i solen i dejligt selskab.
 • At have en undskyldning for at spise is aka SOLSKIN!

Hvad har du oplevet af små lækkerier i ugens løb? En god kop kaffe eller en glædelig nyhed? Lad mig høre!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

3 kommentarer

 • Spørger dig lige her, da jeg ikke lige ved hvor ellers. Du bruger photobucket til din blog. Jeg har ved at starte min egen blog og tænkte jeg ville forsøge mig med photbucket, da jeg ikke lige kender andre programmer. Jeg kan dog ikke finde ud af at få billeder fra photobucket når de er redigeret til en mappe på computeren så jeg kan ligge dem på min blog. Hvordan gør du det?

  Super fed blog ellers, og dejligt at læse med min lykkestunderne, de kan lige give et smil på læben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette,

   Tusind tak for din besked 🙂 Det er lidt kompliceret at forklare. Du skal bruge HTML koden i Photobucket og sætte den ind i HTML fanen i WordPress. Du skal med andre ord ikke hente de redigerede fotos ned på din pc, men sætte et link fra Photobucket direkte ind i dit indlæg. Du er velkommen til at skrive til mig på blogliebling@gmail.com hvis du har brug for lidt ekstra info 🙂

   Jeg glæder mig til at se din blog 🙂

   Rigtig god weekend 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay det må jeg så lige prøve 🙂 Vender tilbage hvis jeg ikke kan finde ud af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

årets første strandtur