inspo #3

lørdagslook

I går brugte jeg dagen hos mine forældre nordpå i nattøj med uglet hår. Vi sluttede dagen af med god mad hjemme og dernæst en tur forbi DK’s bedste isbiks i Sørup – stadig med uglet hår og daggammel makeup. Der var dømt dejlige vafler med hjemmelavede flødeboller i solnedgangen. Inden solen gik helt ned fik jeg min mor til at forevige mit trætte look. Normalt vil man (læs: jeg) helst gerne tage sig super godt ud på fotos (især dem, der ligger online), men føler sgu egentlig det er ok I ser mig som jeg er på en lørdag..

Er det ok med jer?

 photo 2f415bfa-ec00-4259-91cc-a169dcde3d38_zpsfd3a1194.jpg

Læderjakke: Saint Tropez//Tørklæde: Stylesnob//Briller: Versace//Kjole: Cotton On//Cardigan: Saint Tropez//Strømpebukser: Wolford//Sko: Converse

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspo #3