lykken er #25

inspo #1

I laaang tid har min holdning til bloggen været, at der kun må forekomme fotos jeg selv har taget eller fremgår på eller collager med tøj. Jeg har haft det lidt svært med blogs, som udelukkende gengav andre folk billeder og har derfor forsøgt at trække linierne lidt hårdt op her på Liebling. På det seneste har jeg dog fundet masser af god inspiration via Pinterest (hvor jeg i øvrigt også selv har en bruger @blogliebling – med mine egne fotos).

Nu hvor jeg har samlet mig en masse god inspiration, har jeg så besluttet mig for at bryde med mine tidligere normer. Jeg vil rigtig gerne for fremtiden under dette “inspo tag” vise jer hvad, der inspirerer mig. Det kan være i forhold til motion, makeup, mode, rejsemål og alt muligt andet godt og blandet (som Malaco ville sige det). Jeg håber I vil tage godt imod de nye inspirationsindlæg. Jeg tager gerne imod ønsker til fremtidige emner både i kommentarfeltet og på mail.

 photo 3cfabf47-f64b-4d21-b9bc-ab861ac6df56_zps704f0b92.jpg

Source: Pinterest

Min første inspo er denne fine collage med pænt hår! Kender I det? Man løber total tør for idéer og står der med slasket og/eller pjusket hår og føler bare det er det samme dag efter dag? Jeg ender i hvert fald tit i samme frisure, men en gang i mellem kan det altså være lidt sjovt at gøre noget mere ud af looket. Jeg er vild med den lidt tilfældige knold, den er stilet og smart! Den fine fletning skal jeg måske have liiidt længere hår før jeg kan lave, men pæn dét er den altså.

Jeg drømmer om saltvandhår og pæn sommerbrun hud, eller måske bare som minimum en snert af forår – kan I fornemme det? Jeg håber I er ok med de “lånte” fotos – skriv gerne hvad jeres mening er til det..

 Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Maria

  De er så fine de frisure, og jeg har endda længden til at lave alverdens frisure.. Men synes det er MEGA svært at lave pæne fletninger på en selv.. 🙁 øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heldige dig med langt hår 😛 Det er rigtigt, men rodede fletninger kan også være ret pæne, hvis du kan lave det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke være mere enig. Det samme gælder grynede mobilbilleder 🙂 Men det kan være svært altid at have billeder liggende, og når det kun er engang i mellem, er det helt ok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis – så længe man også fortæller, at man bruger andres billeder, så går det.. Og så ikke alt for tit 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #25