nordvest - lapper over fjapper?

hjælp – jeg kan jo ikke gå nøgen rundt!

 photo c3d19317-56d7-4b39-bfae-6e2be0b0b61b_zpsc452c924.jpg

 

Kjole 1 (på model): Gina Tricot//Kjole 2: Vero Moda//Kjole 3: H&M//Kjole 4: Vila//Kjole 5: Vero Moda//Kjole 6: H&M//Kjole 7: H&M//Læderjakke: Saint Tropez//Halskæde: Izabel Camille//Støvletter: Bianco

På fredag skal jeg til konfirmation.. Jeg får allerede nu koldsved på panden ved tanken om den nært forestående tøjkrise. Til hverdag kaster jeg bare et tilfældigt sæt tøj over hovedet, men på sådan en stor dag vil jeg gerne være liiiidt pænere i det. Jeg har gravet dybt i skabet og må konstatere, at min kæreste har ret når han siger jeg har (for) meget sort tøj. Jeg kan simpelthen kun finde sorte sæt og kjoler. Jeg spurgte på Instagram om det var ok med et sort sæt, tror folk var sådan 50/50 omkring det..

Men så så jeg jo Emma i den her fine forårslækre kjole og tænkte – måske er det sådan noget jeg skal gå efter? Jeg har min neonfarvede kjole, men den er lidt for sommerlig endnu. Hvad synes I jeg skal tage på? Er all-black et no-go til konfirmationer eller er det bare en bryllupsting? Skal jeg tage ud og shoppe mig en nye kjole eller skal jeg bare gå med noget af mit gamle kluns? Hvad med bukser, er det for kedeligt? Åh kære læsere hjælpe mig – hvad ville I tage på hvis I skulle til konfirmation?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

12 kommentarer

 • Michelle Signe

  Du kan da ikke smide så fine kjoler op på bloggen, uden at skrive hvor de er fra? Fy, fy – skamme, skamme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det kender jeg alt for godt! Har søgt i måneder, da min lillebror også skal fredag. Jeg endte med en silke maxi kjole, så den grå lange kjole eller den med printet kunne være rigtig flot 🙂

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor 10 par wayfarer solbriller udloddes! Deltag her, hvis det har interesse 🙂
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Maria

  Jeg syntes at du kan have alt på, dog med undtagelse af en hvid kjole…
  Hvad med en maxikjole med print, som ovenfor. En cowboyjakke eller en blazer kunne gøre looket enten afslappet eller sofistikeret.
  Hvis jeg var dig, ville jeg vælge leokjolen nederst i midten.
  Håber mine forslag kunne bruges!
  I må få en god fredag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 🙂 Det er et super forslag 🙂 Valget er faldet på noget helt andet.. Indlæg følger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at den sorte kjole og leo prikkede maxi kjole er vildt fine :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Posgaard larsen

  Jeg er også på herrens mark, med hensyn til tøj til konfirmation. Skal afsted på søndag, men kan ikke finde ud af hvad jeg skal i føre mig. Overvejer min sølv palliet nederdel og … ja. Der ender jeg så.
  Måske det bliver skinny jeans, printet blazer og en fin top istedet. Aner det virkelig ikke.Er nu egentlig ret vild med din kollage – batik kjole, men får jeg den brugt efter. Det tror jeg næppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder som en god plan med den nederdel! 🙂 Så må du forkæle dig selv med en ny top til måske? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  synes ikke det gør noget at man har lidt sort på (evt. sort kjole osv) så længe at det ikke er FOR fint. Synes den sort/hvide kjole nede i højre hjørne er helt perfekt! sammen med den sorte læderjakke og enten sorte eller farvede sko. Det kunne være rigtig lækkert og sommerligt, men stadigvæk fint :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nordvest - lapper over fjapper?