sund sommer tip #5 apps for abs

grov weekendhygge

Jeg trængte til at koble lidt af i går og det gør jeg faktisk temmelig godt med lidt madlavning. Så mens min søde kæreste sov søndagslur listede jeg ud i køkkenet og biksede nogle dejlige boller sammen. Tidligere har jeg mest bagt helt hvide boller – hvilket jeg ææælsker! Men for den gode sommerforms skyld skiftede jeg det hvide mel ud med nogle lidt grovere sager. Resultatet blev ganske godt og kæresten satte da også stor pris på både de lune hjemmebagte boller, den varme kaffe og den frisklavede morgensmoothie.

Kunne I tænke jer opskriften?

 photo eb7268b4-9bf9-49d6-98a9-9114ae70684f_zps4c8a9a44.jpg

 photo 96db7bbb-a244-4ab3-9bc6-54591d2db562_zpsf85b6316.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Karina

    Jeg da også frisk på en opskrift – skifter gerne mine havregryn ud i ny og næ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Hit med opskrifterne på både boller og smoothie 🙂 Ser super lækkert ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sund sommer tip #5 apps for abs