espadrillos

chokolade-glad

 photo 6bff65cb-9cb2-49a6-8c7c-9b3609f9a7a3_zpsfbed1eb3.jpg
 photo b43260bf-7e91-46bf-a8b5-9a23f35d7e5d_zps9d7e4b07.jpg

Fredagshyggen blev sikret, da jeg kom hjem til denne dejlige pakke fyldt med chokolade! Jeg var så heldig at vinde lækkerierne ovre hos Lullumut og det passede perfekt, at de kom en fredag eftermiddag, hvor chokoladetrangen er stor. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er helt vild med chokolade.. Men jeg har faktisk aldrig prøvet disse fra Simply Chocolate før. Jeg har prøvet deres vildt dejlige Sticks i Tivoli – de er gode! Lidt dyre, men virkelig gode. Måske man skulle prøve at lave nogle selv?

De her barer koster 19,- stykket hvilket et lidt dyrt. Både kæresten og jeg var lidt spændte på hvordan smagen mon var til den pris. Den første variant vi tog hul på var Salty Fred, en mørk chokoladebar med saltede mandler – den var vi ikke helt vilde med, den var ok, men ikke mere en det.. Den næste vi tog hul på var Light Lucy, en mælkechokoladebar – lidt samme oplevelse. Jeg følte den smagte lidt af chokoladejulekalender.. Men det er måske fordi jeg ikke er den store mælkechokoladepige?

Nåh, men den tredje gang var altså lykkens gang – her fandt jeg mig en klar favorit! Minty Cindy. En mørk chokoladebar med en dejlig frisk mint smag! Den kunne jeg godt spise MEGET MERE af! Vi har stadig et par varianter at prøve.. Glæder mig især til den med marcipan! Det kan min mave godt lide.

Kender I barerne? Og hvis I gør hvad synes I så om dem? Too pricy eller yummy in the tummy?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

  • Dejligt de kan spises, og tak for link 🙂
    Jeg kan egentlig godt lide dem alle sammen, på hver deres måde.. Men marcipan er da helt sikkert et hit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Jeg kender dem, og prøvet flere af dem. De er nemlig fri for laktose, og det er noget af det eneste ckoloade herhjemme jeg kan spise, som laktoseintolerant. Min favorit er Grainy Billy… Men dyre er de, men som laktoseintolerant så er alt dyrt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

espadrillos