lørdagslook

årets brillelook?

Jeg har tilmeldt mig konkurrencen om årets brillelook 2013. Det er en konkurrence, der må siges at være top aktuel i mit tilfælde, hvor brilledilemmaet har fyldt meget på bloggen siden årets begyndelse.. Jeg er blevet super glad for mine briller og vil håbe, at alle andre med dårlige øjne finder et par briller de vil bære med glæde. Netop derfor vælger jeg at stille op i konkurrencen.

Nu hvor I har fulgt min søgen efter de perfekte briller og hørt om mine overvejelser samt udfordringer med at vænne mig til tanken om briller, vil jeg blive super glad og beæret, hvis I har lyst til at stemme på mig på linket HER. (Virker vidst kun fra pc, ikke iPhones mv.) Tak tak tak af hjertet.

 photo 7fe7fb63-6640-4a45-b120-8ee21b95c811_zpsbb4e19d8.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

12 kommentarer

 • idapida

  Halløj
  Faldt lige over din blog da jeg lige selv er startet herinde og jeg har lige stemt på dit til brillelooket. Jeg arbejder selv ved Louis Nielsen og ved hvor meget det betyder med et par fede briller. Du ser dejlig naturlig ud hvilket jeg synes er et kæmpe plus:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Natasja

  Det er vist første gang jeg er faldet forbi herinde. Jeg så en reklame for dit indlæg på Facebook og tænkte ‘har jeg ikke set hende før?’. Og det havde jeg … for jeg havde lige stemt på dig i årets brillelook. Anyway, du fik min stemme før jeg så dette og jeg håber du vinder! Du har et yndigt ansigt og et smil, der når helt op i øjnene. Meget ægte og naturligt look og ikke ‘nu-skal-jeg-fotograferes-så-jeg-suger-hele-ansigtet-ind-og-ligner-én-der-er-blevet-overfaldet-af-en-svupper-fordi-jeg-puster-alt-luften-ud-i-læberne’-look. c”,)

  Held og lykke.

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line,

   Tusind tak for din søde besked! 🙂 Den er jeg vildt glad for! Også mange tak for din stemme, det betyder meget for mig 🙂

   Rigtig god dag til dig 🙂

   Natasja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes dit look, ser rigtig godt ud! du skal nok komme langt i den konkurrence det er jeg sikker på, 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for de søde ord Mette 🙂 Jeg håber det meget – synes det er en fantastisk konkurrence 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Så er der stemt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Stemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lørdagslook