chokolade-glad

321 og 1 præmie

 photo fcce0f7c-b107-4e1c-ba3c-78fd2fd8764c_zpsa22b2dcf.jpg

Jeg har samlet ind til en lille lækker gave i anledning af, at bloggen har fået flere followers på Bloglovin’. Det er simpelthen så fedt at se, at I gerne vil følge med herinde. Jeg har masser af lækkerier i ærmet i fremtiden og jeg glæder mig dagligt til at læse jeres kommentarer, til at klikke forbi jeres blogs og til at dele en lille del af mit liv med jer i tekst og billeder. Så snart vi når op på 321 followers på Bloglovin’ bliver konkurrencen om den lækre præmie posted her på bloggen. Så har du endnu ikke været inde og følge bloggen er det bare om at komme ind og melde dig til i en fart – gør det lige her.

Bloglovin’ er top smart! Hvis du ikke kender det, så er den en side, hvor man følger sine yndlings blogs og kan se en opdateret oversigt over nyeste indlæg fra dem man følger. Det er en dejlig nem måde at holde overblik på og også en god måde at hente inspiration til nye blogs man kan læse.

Find Blog Liebling på Bloglovin’ HER.

Tusind tak for jeres støtte – jeg glæder mig til at udlodde præmien til én af jer!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chokolade-glad