lykken er #20

under solen? ikke mig..

Jeg kan lide dem korte og lange, eksotiske og fremmede, varme og våde – you name it! Ja, ferier altså.. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ÆLSKER ferier! Sagen er den, at jeg senere på året skal til Thailand – og jeg glæder mig ornli’ sygt! Inde i mit hoved har det i lang tid været årets ferieplaner dét med Thailand og det var rigeligt for mig. Men men men.. Det begynder jeg at mærke, at det måske ikke er alligevel? Jeg vil rigtig gerne forkæle mig selv og ham, der har holdt mig ud, med en dejlig ferie når jeg (forhåbentlig) har bestået min HD til sommer. Afslutningen på 4 år på aftenskole ved siden af fuldtidsjob skal altså fejres med manér.

At min søster nu poster flotte fotos af hende og hendes kærestes über lækre sommerferie sætter kun endnu mere fut i mine ferietanker. Jeg vil os’ et varmt sted hen, tænker jeg fornærmet. Og så kunne man måske sige – jamen så gør det dog! Mit største issue er ressourcerne.. Jeg har ikke så mange feriedage at gøre godt med, jeg ved ikke hvornår jeg må holde ferie, om jeg overhovedet kan holde samtidig med min kæreste og så er der det med finanserne. Det koster jo penge det skidt. Der skal spares lommepenge sammen til førnævnte Thailandstur, men lige nu og her virker det bare så dødfornuftigt at købe en sommerferie.

Det næste dilemma (hvis jeg skulle booke noget) er så hvor turen skulle gå til? Jeg vil gerne et sted hen med sol, varme og noget pænt landskab man kan fotografere. Min kæreste vil gerne på noget aktiv naturferie. Det kan muligvis kombineres. Jeg vil også gerne til Berlin (som sædvanligt).. Men det er jo ikke sådan en vand-varme-og-afslapnings-ferie. Så hvad gør man? Jeg har lavet lidt collager med fotos fra tidligere ferie og proppet dem ind i dette indlæg.. Måske det kan afhjælpe min udlængsel.. (not..)

 photo 902b991b-2bf3-42c5-beda-eb47cd40eb19_zps0fc6a8b5.jpg

Lidt fotos fra vores tur til Tyrkiet sidste år med Nazar..

 photo 4d2ad3c2-aec3-4dba-a3a2-8f61094a5c4e_zpsb807efa8.jpg

Vores tur til Berlin sidste sommer.. Altid et besøg værd!

 photo 9355243e-699d-4ae2-ae01-9416a1b335c5_zpsd78ac441.jpg

Naturferie i Sverige sidste sommer.. Jeg må indrømme det var rart!

Hvordan ser det ud hos jer? Har I allerede booket sommerens ferie og i så fald hvor går turen til?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Line

  Kom lige forbi din blog 🙂 Den er rigtig, rigtig fin og virkelig flotte billeder 🙂

  Har du/i overvejet Kroatien – der skulle vist være lidt af det hele: strand, byer og natur og så er det relativt tæt på og vist ikke så dyrt 🙂 Det er i hvertfald det jeg satser på for har lige booket en flybillet til start september 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kom sommerferien på plads ?

  ellers var Formentera, naboøen til Ibiza et oplagt mål for både sol, strand og det aktive …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen sommerferie her desværre 🙁 I hvert fald ikke ud af landet. Vi tager på kro her i starten af maj, og jeg skal forhåbentlig et smut til Dublin for at besøge min bror, men ellers skal vi være hjemme. Der er ikke rigtig råd til andet. Vi skal spare sammen, så vi kan komme til USA og besøge min kærestes søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke booket endnu, men regner med at tage til Østrig og Italien (vandteture og daseferie)… men jeg hár altså også to miniferier planlagt i foråret – én til Ja… Berlin og én til Helsinki 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #20