nokia lumia 920

sund sommer tip #4 motivation

 photo 1b71ff68-7f4b-41c6-b307-8ed36ec8ec41_zps7ccbff48.jpg

Fotos fra Pinterest..

Nu er det atter blevet tid til at kigge lidt på Projekt Sund Sommer 2013. Når man, som jeg, har en hel mundfuld af søde tænder og en numse, der har en magnetisk effekt på sofaer, kan det være svært at finde motivationen til at dyrke motion og spise sundere. Jeg har derfor tænkt meget over hvad, der egentlig motiverer mig til en sundere livsstil og ikke mindst hvad, der IKKE motiverer mig.. Det har nemlig også lidt at sige. Ved at fokusere på hvad, der motiverer og hvad der ikke gør, kan man bedre sørge for at få mere motivation i dagligdagen.

Det motiverer mig..

 • At kunne trække i noget lækkert tøj, der sidder pænt.
 • At føle mig godt tilpas i min krop – den der følelse hvor man hverken er sulten eller overmæt og føler sig stærk!
 • At sætte mig mål og opnå dem.
 • Flotte fotos af sunde kroppe, glade smil, lækre rejsedestinationer og solrige dage.
 • Tanker om sommer, friske jordbær og lange dage på stranden.
 • Lækre madopskrifter!

Det motiverer mig ikke..

 • Stressede dage.
 • Manglende planlægning af mad – slikhylderne i Netto er SÅ pæne når man er sulten og blodsukkeret er lavt. Jeg er tilhænger af at man må spise varieret og også slik – men det er et problem når aftensmaden består af en plade Marabou..
 • Manglende planlægning af træning – når jeg ikke får lagt træning ind i planerne kan jeg godt have svært ved at gøre det spontant på travle dage.

Hvad motiverer jer? Og hvad kan slå jer ud af kurs?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Det motiverer mig med sommerbilleder… Lad det forår komme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min største motivation, er helt klart at jeg vil have en mere markeret mave. Og ikke del lille delle jeg har rundt om maven lige nu. Ellers også bare at man har det vildt godt bagefter og at jeg føler mig rimelig sej, når jeg står og løfter tunge vægte og laver de samme øvelser som drengene. Og at min krop skal være bikini klar til sommer!

  Chalotte – http://www.littlemsladybug.com
  blog om indretning, genbrug og kreative ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Før og efterbilleder motiverer mig rigtig meget, eller en blog som din hvor du kan hjælpe med at motivere mig – med dine mål, det du har opnået og forlsag til hvordan det kan opnås…

  Jeg har tabte på et år ca. 34 kilo, og holder det stadig, men skal virkelig holde mig i nakken og få spist som jeg helst vil…

  Lange arbejddage, smerter pga. rygskade efter ulykke sætter også en dæmper på motivationen. Skaden gør mig træt, men træningen forværrer det ikke, så jeg elsker når jeg får mig taget sammen 🙂

  Forslag til søde snacks modtages med kyshånd 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det motivere mig at se billeder af flotte sommerkroppe og at læse om andres trænings målsætninger 🙂

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nokia lumia 920