forårstendenser - denim

new in – saint tropez

Solen har været mega gavmild henover weekend og det er blevet udnyttet. Ikke nok med, at vinduerne blev pudset og jeg både løb og cyklede på livet løs, så blev der også taget outfit pics. Yup, I hørte rigtigt. Det sker ikke så tit her på bloggen, men nu skulle det være. Jeg har været i Saint Tropez og shoppe en ny tee og et nyt tørklæde og det skulle naturligvis foreviges. Tørklædet fåes i forskellige farver til kun 169,- og er mega blødt og sådan tyndt i det. Bare et lille tip, hvis I mangler noget godt her til overgangsperioden..

 photo 045b1d57-6c5c-4c22-977f-bef94f09c43f_zpsc501b096.jpg

 Jakke, tørklæde & tee: Saint Tropez//Jeans: Vero Moda//Halskæde: Bianco//Sko: Converse

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forårstendenser - denim