lykken er #22

new in – home

I går blev en del af dagen brugt på at finde ud af hvad der skal ske i stuen.. Efter teakdyrets indtog har der været lidt usikkerhed om stuens fremtid. Vi tog derfor til Muuto lagersalg i går, hvor vi købte nogle pæne puder, en kurv og lidt knager. Derefter tog vi til byen hvor vi fandt en flot plakat og nogle super fine bogstaver. Jeg har længe ledt efter nogle bogstaver, men kunne bare ikke rigtig finde de helt rigtige og pludselig hang de foran en lille lækker butik i indre by, som en sand åbenbaring.

Vi holdt timeout midt i seancen med lidt frokost og tog som en afsluttende manøvre i Ikea, hvor vi fandt en ramme til plakaten.. Alle tingene er nu sat op i stuen (minus knagerne, de er til soveværelset) og lejligheden venter på, at jeg får gjort den ren. Jeg har snuppet et billede af vores nye bogstaver og senere kommer der lidt af resten også.

Hvad synes I?

 photo b6d6d743-0f54-4de6-9348-643c5a1ddec8_zpsd38ca40d.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #22