forårstendenser - jungletema

new in – den bedste mascara

 photo b43d9d92-42b8-4a5c-aa21-f3c5b4d6eba5_zpse46cc2c5.jpg

Jeg fik denne Clinique mascara af min søster til min fødselsdag sidste år. Den er helt perfekt til mit vippe-behov. Den giver længde og fylde på en rigtig pæn måde til hverdag og så kan man vaske den af med varmt vand. Den er vandfast ved regn osv. hvilket er rigtig rart når man, som jeg, har kontaktlinser og derfor kan risikere at gnide sig lidt i øjnene i løbet af en dag. Efter 6 måneders tro tjeneste er den nu løbet op, men heldigvis var min far i lufthavnen sidste weekend, hvor banditten kunne shoppes for kun 148,- Så nu er den tilbage i min toilettaske.

Kender I High Impact Curling Mascara fra Clinique? Eller hvad bruger I på jeres vipper?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

1 kommentar

  • Spændene indlæg. Jeg har før hørt godt om deres produkter, dog aldrig selv prøvet dem. Jeg har været lidt skeptisk overfor deres måde produkterne er fremstillet på, dog er det jo fantastisk de findes til dem med allergi 🙂

    Jeg forguder selv Mirenesse Mascara, og kunne aldrig drømme om at skifte den ud, har faktisk lige skrevet et indlæg om den på min blog, hvis du vil vide nærmere om den 🙂

    Mvh. Michelle Lykke.
    http://michellebellahn.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forårstendenser - jungletema