nye tider..

leo-licious

Jeg har købt disse henrivende leo bukser i Saint Tropez og de fortjener en plads på bloggen, gør de sgu. Jeg var egentlig bare et smut forbi Saint Tropez for at ose lidt, men da leo bukserne fangede mine øjne blev jeg solgt! Eller altså, bukserne blev solgt til mig. De er nemlig både pæne OG praktiske. Just my kinda pants! De kan købes lige her. Glæder mig til det bliver lidt varmere og man kan style dem med sandaler og en fin top. Her har jeg stylet den bl.a. med denne silketop, som jeg købte sidste år..

Hvad synes I om det?

 photo 1fee15bc-738d-4107-b52d-e9e2dab93d75_zps507689a6.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

 • Natasja

  Øj, dem stod jeg også og kiggede på i går. Jeg var lidt i tvivl om pasformen blev for løs, men du bærer dem SÅ pænt, så jeg må vist lige tilbage.
  P.s. Lækkert look med lys cowboyjakke! 🙂

  God påske 🙂

  – Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Natasja 🙂 Jeg har valgt mine i en str. S fordi de var lidt loose i det 🙂

   Rigtig god påske til dig også 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er også bare rigtig fine, kunne godt selv bruge et par løsere bukser som disse i klædeskabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nye tider..