lykken er #21

du kan stadig nå det..

 photo 1146f469-a4a4-4fc1-b706-4f2214491d20_zpsca9f15a9.jpg

Som jeg har fablet om før er florerer der pt. fotos af mig i undertøj.. De fotos er taget i en god sags tjeneste – nemlig for at slå et slag for at vi alle skal have lov til at føle os godt tilpas i vores krop! Jeg synes det er super vigtigt, at man mærker efter hvad ens krop har brug for og det kan I læse mere om her på Woman.

Desuden kan I stadig nå at stemme på linket HER læs desuden mere i mit indlæg her om hvad I selv kan vinde hvis I stemmer. Har I allerede stemt én gang, kan I sagtens gøre det igen, man kan nemlig smide en ny stemme hver dag. På forhånd tusind tak for jeres støtte – jeg glæder mig til at se udfaldet af konkurrencen, det er nogle skarpe konkurrenter!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #21