shine bright like a diamond #2

tager det kun 10 sekunder?!

 photo Wo546837_10151658076690101_1745757650_n_zps7e474f6d.jpg

Tager det kun 10 sekunder? Tager det ikke en evighed? Det er da ikke noget man bare gør, er det? Og hvad betyder det egentlig for dig?

What’s in it for me?

Hvad fabler jeg egentlig om? Jo, jeg tænker såment bare på hvor lang tid det tager at smide en stemme på dit favorit forbillede hos Woman. Jeg er en af de 6 udvalgte man kan stemme på. Den af os, der vinder kommer til at stå model i en modeserie Womanbladet – det er den vildeste præmie og jeg er helt vild efter den! Hvor fedt kunne det ikke være?

What’s in it for you?

Det er ikke kun mig, der kan vinde.. Når I deltager har I også mulighed for at indtaste jeres telefonnummer og dermed deltage i konkurrencen om følgende super lækre præmier:

  • 2 heldige vindere kan løbe med en t-shirt fra Julie Fagerholt, et kropsplejesæt fra Karmemeju og en Lancôme Hypnose Mascara. Værdi pr. præmie: 1.334 kr
  • 2 kan score en neckpurse fra Black Lily, et Ole Henriksen hudpleje travel kit og en Lancôme Hypnose Mascara. Værdi pr. præmie: 834 kr.
  • Derudover er der seks trøstepræmier i form af en Lancôme Hypnose Mascara til en værdi af 185 kr.

Men hvordan gør man så?

Man kan smide en stemme hver eneste dag. Man klikker bare ind på linket her, klikker på “stem” og tillader login via Facebook* – så simpelt er det. Herefter kan man eventuelt dele linket med sine venner via Facebook. Hvis I har lyst til at stemme vil jeg blive super glad. Og deler I linket ville det være endnu vildere!

For mere info om projektet læs dette indlæg. Jeg kommer måske til at linke lidt til det ind i mellem, jeg håber det er ok med jer. Det har været et spændende forløb indtil nu og jeg kan mærke, at jeg selv hviler mere og mere i mit skind efter denne grænseoverskridende oplevelse.

På forhånd tusind tak – I er de bedste!

*Woman app, der indhenter et minimum af oplysninger til brug for konkurrencen, dette er Facebooks konkurrenceregler, hvorfor det ikke kan undgås. I bliver tilmeldt et nyhedsbrev – det kan dog afmeldes igen.

 Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shine bright like a diamond #2