new in at home

tag godt imod – teakdyret!

Der har været efterspørgsel efter billeder af det omtalte teakdyr. Så nu har jeg lige hurtigt taget nogle fotos af den.. Tag godt imod min nye roomie aka teakdyret! Jeg synes den er blevet rigtig fin og personlig efter min kæreste har malet den lidt hvid og så passer den perfekt til vores spisebordsstole! Jeg er stadig i tvivl om hvad der skal hænge over dyret – derfor har jeg hængt lidt print op med elefantsnot for at teste farver/størrelse/motiv.. Det er ikke nemt.

Nåh, nu har I set teakdyret. Hvad synes I? Bedre billeder følger når der er kommet styr på stylingen af dyret..

 photo 0304652d-8aed-41df-9159-e671039a52be_zps5a5ee48b.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

3 kommentarer

 • Det er vildt flot og passer så godt med kaj boyesen aben og stolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes det er coolt og spiller rigtig godt sammen med din stol! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • normalt er jeg ikke til teak. men det ser virklig godt ud! du ser ud til at have et super fedt hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in at home