my sjuuus

mig i undertøj?!

Som en enkelt af jer gættede skyldtes mit nervøse udbrud i dette indlæg, at jeg skulle være Womans sunde forbillede! Jeg meldte mig fordi min søde søster bestemt mente, at jeg var den rette kandidat til jobbet…

Mig? Som sundt forbillede?! Argh vel?

Jeg tænkte først “Hvem mig?! Et sundt forbillede? Nej for fanden da! Det er da overhovedet ikke mig! Jeg træner jo ikke hver dag. Jeg spiser usundt til tider og glemmer min morgenmad.. Jeg kan da også føle mine bukser sidder dårligt eller være træt af mit hår og mine lår og jeg arbejder dagligt på at blive bedre og bedre til at slappe af i min krop og nyde livet..” – men ved nærmere eftertanke er det nok netop dét, der gør mig til et sundt forbillede. At jeg hviler i mig selv, som jeg også skrev om i dette indlæg. At jeg giver mig selv lov til at være mig med eller uden deller, udgroning i håret og mangel på morgenmad. Jeg tager hånd om min egen lykke og mærker efter hvad, der er vigtigt for mig. Jeg er den eneste, der kan passe på mig og det er en opgave jeg prøver at tage hånd om på bedste vis. Nogle dage byder opgaven på chokolade, andre dage gulerødder.

“Du er udvalgt som et af Womans sunde forbilleder..!”

Da jeg fik mailen om, at jeg var udvalgt som sundt forbillede gik jeg lidt i panik! Jeg var stolt, men fik også et pludseligt anfald af præstationsangst. Opgaven lød på fotos i undertøj (som i – se hele min krop, er det ikke herligt?!) og dertil et interview omkring mit forhold til sundhed. Én ting var, at det var pisse underligt at skulle sidde over et telefoninterview og “sælge” sig selv som et sundt forbillede mens man kørte chokolade og te ind, noget helt andet var selve shootet.

Jeg anede ikke hvem de andre piger var. Jeg vidste bare, at vi skulle være 6 stykker og jeg frygtede straks en flok onde piger med TOP-trænede kroppe, der kiggede nedladende på mig og min normale body (ja ja, jeg er fordomsfuld..) Men mine fordomme blev gjort til skamme, da dagen for fotoshootet kom. Alle – og jeg mener alle – pigerne var SÅ søde og naturligt skønne! Der var en god stemning på trods af den akavede situation hvor man bogstaveligt talt blottede sig totalt i undertøj.

Nu kan I alle se mig i mit fødselsdagkluns

Jeg har gået og været nervøs for dagen i dag, hvor Woman bladet så endelig skulle udkomme. Jeg har været nervøs for hvordan I alle vil tage det, og ikke mindst nervøs for om jeg følte mig tilpas med de billeder, der nu er til offentligt skue. Jeg var indtil sidste øjeblik virkelig i tvivl om hvorvidt jeg ville stille mig op i undertøj foran hele DK, men da min kæreste blåstemplede projektet, følte jeg mig helt ok med det hele. Når alt kommer til alt findes der jo også billeder af mig i bikini såvel her på bloggen som på Facebook. Og herre gud, det er jo bare nogle helt uskyldige fotos af en kvindekrop, med netop dét formål at vise man hviler i sin krop. Jeg tænkte under hele shootet på hvor glad jeg selv ville være for at se andre “normale” kvinder i sådan en artikel og at jeg måtte tage én for holdet. Så det har jeg gjort.

Herunder kan I så se fællesbilledet af os allesammen næsten kun iklædt vores fødselsdagsoutfit. I kan stemme på mig som jeres sunde forbilleder her hvis I synes jeg er den rette vinder – I kan selv vinde præmier og jeg får også chancen for at vinde en præmie! Win – win – win!

Puha – nu er det out there. Det er spøjst at tænke på, men jeg synes I skal vide hvorfor jeg pludselig optræder i et magasin som mange af jer nok læser. Jeg har endnu ikke selv set selve bladet, men fiser ud og shopper det så snart jeg kan! Er der nogen af jer, der har set det i bladet? Og hvad synes I om det hele?

 photo 039f1332-2ad6-4f1c-9df0-5f6cf8b7d309_zps48c7290d.jpg

Foto: Woman.dk

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my sjuuus