vil du se min nye trøje?

livets store dilemmaer..

Jeg var spontan. Shoppede sgu de nye hinkesten. Jeg skulle gerne have dem om små to ugers tid og jeg glæder mig rigtig meget! Det bliver lidt sjovt at have valgmulighed mellem briller og linser – nu det skal være. Og ikke nok med det – de kørte sådan et smart tilbud hos optikeren, så jeg kan vælge et par Ray-Ban solbriller for free oveni hatten. Men nu er jeg så i tvivl om dem. Det er ikke nemt kan I godt høre?

Jeg kan nok bedst lide en klassisk Aviator eller Wayfarer eller måske endda Erika, men hvilken slags synes I? Her er tre af mine favoritter. Smid jeres stemme på jeres favorit, eller læg en kommentar hvis I har et endnu bedre forslag..

 photo d572fec0-20fd-4a78-9b26-4dc0bf1928e0_zps36c7e05b.jpg

Hvilken er din favorit?

View Results

 Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vil du se min nye trøje?