min aller første gang

det er kompliceret med teak

Som de af jer, der følger mig til Instagram (@blogliebling) ved, er der flyttet et stort teakdyr ind i min stue. Jeg har aldrig rigtig været en teak pige, jeg anser mere mig selv for at være en hvid/sæbebehandlet eg type.. Men nu bor jeg her jo ikke alene og min bedre halvdel har stemt for teakdyret. Han har malet det lidt hvidt (måske for at please mig?) og det er blevet et super flot resultat. Men men men..!

Vi har endnu ikke fundet ud af hvad der skal bo over teakdyret. Skal det være en stooor retro plakat? En lampe? Masser af små rammer? Og i så fald, hvad skal der være i dem? Det er tisse-svært og jeg vil bare gerne have det spiller. Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas i mit hjem og jeg vil ikke indrette med noget bare fordi det er moderne – det skal være noget jeg kan lide, noget jeg bliver glad for at kigge på.. Teakdyret har derfor bragt søvnløse nætter med sig og jeg grubler til stadighed over hvordan jeg skal style vores nye ven. Så snart projektet tager mere form, skal jeg nok vise et foto af det endelige resultat.

Indtil nu kan I få lidt fotos af hvordan jeg drømmer om at bo (de er alle fra Pinterest)..

 photo b8a287a8-7c8e-423e-82a8-aa363b832448_zpsdedf5560.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min aller første gang